Sukellusmatka Hughadaan joulukuussa 2007

 Valokuvia


Matkakertomus

Varasimme ystäväni kanssa matkan Hurghadaan joulukuuksi 2007 äkkilähtönä vain muutama viikko ennen lähtöä. Matka varattiin Finnmatkojen nettisivuilta, ja maksoi vaivaiset 415 EUR per henki. Lisäksi maksoimme etukäteen matkavarauksen yhteydessä 10 sukelluksen paketin molemmille. Saimme paketin näin huomattavalla alennuksella, hintaan 142 Euroa per nuppi, kun perillä se maksaa 194 Euroa. En ole varma saako muilta matkatoimistoilta paketin etukäteen tai yhtä halvalla.

Meillä oli tarkoitus sukeltaa mahdollisimman paljon, joten tarkoitus oli että joka aamu lähdetään sukeltamaan merelle koko päiväksi ja illalla palataan hotellille, syödään illallista ja mennään sitten nukkumaan. Viimeisenä päivänä jätettiin sukellukset väliin että saadaan 24h väliä viimeisestä  sukelluksesta lentoon.  Viikon reissulla ehtii tehdä 10 sukellusta, 2 sukellusta päivässä. Vastaavanpituisella live-aboard-reisulla ehtii sukeltamaan huomattavasti enemmän. Hurghadassa ei oikeasti ole yhtään mitään nähtävää, ja sukeltaminen on ainoa syy matkustaa sinne, joten tuskin teen enää samanlaista reissua uudestaan.

Kun ostat sukelluspaketin etukäteen, Finnmatkat ainostaan ilmoittaa Colona Diversille että olet ostanut paketin, koska olet tulossa ja missä hotellissa asut. Loput asiat sinun on hoidettava ja sovittava itse. Oppaat eivät osaa sinua kovin paljon näissä sukellusasioissa auttaa. Sen sijaan tässä on ohjeet kuinka toimia:

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *